Om oss

”`html

Välkommen till Matplatsen.nu – din destination för allt som rör köket, matlagningen och inredningen. Vår passion är att inspirera dig att skapa magiska stunder kring matbordet, i ett kök som speglar både din personlighet och funktionella behov. Vi tror på idén att köket är hemmets hjärta, där både vardagliga och festliga ögonblick tar form.

Hemsidan drivs av två mat- och inredningsentusiaster som delar en djup kärlek till kökets värld:

Anna Lindberg är en kunnig köksmästare med öga för detaljer och en förkärlek till skandinavisk design. Anna har spenderat flera år i professionella kök och känner väl till hur en effektiv och estetiskt tilltalande arbetsplats kan lyfta matlagningsupplevelsen till nya nivåer. Med sin hands-on erfarenhet ser hon till att våra tips och tricks inte bara är snygga utan också praktiska och genomförbara i det riktiga livet.

Erik Svensson är en självlärd kock och inredningsguru som älskar att utforska nya kulturer genom deras kök. Hans bredd i kunskap sträcker sig från den rustika medelhavsköket till den minimalistiska japanska estetiken. Eriks expertis ligger i att anpassa globala trender till det nordiska hemmet, och han delar entusiastiskt med sig av sina insikter om matlagning och inredning.

Tillsammans erbjuder Anna och Erik en unik kombination av praktisk matlagningskunskap och trendig köksinredning. Vår mission är att förse dig med allt du behöver för att transformera ditt kök till en plats för både kreativitet och avkoppling.

”`